joi, 12 decembrie 2019

Se mai putea si mai mizerabil decat roman...

Stiti vorba aia de-a scos-o piticigratis de ziua nationala a Romaniei, ca replica dobitoceniei primitivo-instinctuale Mandru ca sunt roman!? Uite, asta e, ca piticigratis nu e vedeta ca sa fii auzit de el:

oarecum impacat ca sunt roman. se putea si mai rau in plm. 

Recunosc, am gresit. Nu am vazut padurea din cauza copacilor. Traitor intre romani, inconjurat de acestia, nu as fi mai avut niciun motiv sa o mai ard intre ei, pe Facebook, facand studii psihologice de caz, unul altuia. Romani, romani, romani. Fix ca ceata incetosata a spalatilor pe creier de propaganda leftista: Trump, Trump, Trump.

Nu boss.

Ajungem la alt nivel.

Uitati-va cum la maimuta asta peltica, gangavita si sasaita, venita din Africa de Sud, capitala MONDIALA a violurilor si a HIV-ului, unde ma-sa si buna-sa au fost violate ani la rand, scapat de acolo cum scapa cainele din China, angajat doar pe considerente de Political Correctness, in goana lui turbata de a arunca noroi pe Trump, jigneste Romania si pe romani.


5:15: Trump is rolling with Romania, Lituania and Latvia. It's like the cooler kids dumped him and he's sitting at the losers table.
Si asta pentru ca Romania, tara NATO, pro-americana si partner strategic SUA, a decis sa creasca contributia de 1.8% la peste 2%. Link aici. Asta inseamna $43.68 billion (miliarde de dolari) la acelasi nivel cu Belgia si Danemarca. Nu procentual, ci monetar. De-aia e facuta Romania ratata de cioroiul asta.

Pentru ca nu e nimic mai frumos decat un fugit in Africa de Sud, ne-american, sa vina in SUA, unde locuiesc eu, si sa mi se explice cat de prost e sistemul, cum trebuie reparat, si ca ce rahat de presedinte avem.

Sa ne intelegem: romanii sunt ratati si cu brio ar putea fi calficati de sistemul de sanatate american ca avand PTSD, atat de ne-contientizata este dereglarea mintala a lor. Eu nu am nicio treaba cu cineva care zice ca Romania sau romanii sunt ratati, am zis-o si eu. Mai ales ca intra in categoria libertatii de exprimare - pe care nu chiar o avem in Romania (dar si aici sunt subiectiv; da, uite, se poate si mai rau, in Romania scapi cu 2-3 amenzi (Radu Baciu stie), dar in Africa de Sud iti violeaza si omoara toata familia daca iti exerciti dreptul asta si spui ceva gresit (Boko Haram approves)).

Problema este aici ca mai sunt romani care sa sustina primata asta violatoare si aducatoare de boli. Si sufletul ma doare, ca nu il mai gasesc, probabil am fost scos afara din grup pe baza de "rasism", ca o pizda proasta postase pe grupuri gen "Romani in SUA" ceva de genul, in engleza, desigur, ca si-a scapat cacatul pe gura:

caut suport, oricine ar putea sa ne ajute sau sa contribuie, pentru ca Trevor a zis cuvinte urate despre romani si noi trebuie sa ii dovedim ca nu e asa. Romanii nu sunt losers, sunt frumosi, inteligenti etc.
Sa mor io.

Deci nu sa ii traga o flegma cioroiului. Nu. Sa cautam "support" sa ii explicam ca nu e asa. Nu numai atat, alta pizda incearca sa "ne explice" ce a zis:
In Alta ordine de idei , Trevor Noah, nu s a referit la romani ca fiind losers! Nu a zis ca România e ratata! Ai tradus greșit expresia folosită de el... el se referă la faptul ca tari cu o economie mai puternica ( Germania de de ex) au ales sa nu facă o contribuție de 2% către NATO , iar tari cu economii mai slabe ( ca România ) fac aceasta contribuție!
Daca v-ati intrebat vreodata cum arata analfabetismul functional, uitati aici exemplu. Deci eu am dat EXACT cuvintele tiganului si traducerea lor LITERAL. Ea zice ca nu e adevarat. Dar nu numai atat. Filmul e acolo. Urmati-l si voi. Poate ca are dreptate Trevor asta, cine pula mea stia cum il cheama: romanii sunt ratati. Adica te face prost in fata si tu il aperi.
esti un extremist si un rasist. Mergi in Romania și rămâi acolo, șterge-te și de pe Facebook. Fa-ne un bine 🥴
Sfinte Sisoie, tu le spui ca o tigan te-a injurat si ei te injura pe tine, nu pe el.
Inainte de Facebook doar familia ta știa ca ești prost
Asta da popor ratat, isi pune unul altuia piedica, merita jefuit de Uniunea Europeana si de NATO.
Cred ca trebuie sa fi putin mai mult decit prost sa scri asa ceva. Cred ca este cazul sa iesi de pe siteul asta. Imi este rusine sa fi pe acelasi group cu un retardat ca tine.
El face pe romani si pe toata Romania "ratati". Eu il fac "cioara imputita". Romanii ma fac pe mine "retardat" si "prost". Ma manifesta sentimente de superioritate, de colonial din ala britanic, venit sa vada ce se petrece, incercand sa ajuti sub-oamenii goriloi, si ei se taie unul pe altul in fata ta. Imi vine cu greata, cu dezgust, a lehamite.
fii bărbat, fa public postul tău de White supremacist cu mulatrul numit “maimuța” la servici , vezi cât de repede îți dau un șut afara din companie !
Trevor e un comedian f talentat , l-a adus John Stewart sa-i continue show-ul de succes. Oh, John Stewart este evreu, hai zi ceva și de el. 🙂
Atunci cand nu iti convine ce zice omul poti oricand sa il faci nazist; ceilalti o sa il huiduie si o sa il scuipe, desigur. Ce as putea sa am cu evreii, nu stiu. Fain argument. Omul debordeaza de inteligenta si seninatate. Eu ii spun ca maimuta asta platita de socialisti l-a facut loser; el imi zice ca am ceva cu evreii. "Mulatru" e termenul tehnic, dom'le. Acelasi:
A făcut mișto de liderii țărilor mici ca România care scot bani de unde nu au să cumpere scut anti racheta american pe miliarde de dolari, donație la complexul militar industrial american ? Nu ai înțeles, aia e taxa de protecție sa ne apere de ruși.
De aia sunt si ei ca și Ucraina la masa loserilor care trebuie sa-l pupe in fund pe Trump, ca au nevoie de USA, nu au încotro.
Uitati, dom'le, cata cunoastere a geo-politicii americane. Loserii care il pup in fund pe Trump, marindu-si contributia la NATO, ca sa ii scape de rusi. Alege una din doua: ori il pupa pe Trump ori fac asta sa se apere. Silogism simplu ratat in aceeasi fraza. Dovada vie ca romanul e imbecil pur indiferent de mediul in care se afla de cateva decenii.
Când ai 4 milioane de oameni care au părăsit țara, nu știu dacă poti numi asta un succes. Dar depinde cum definești tu succesul...
Din punctul asta de vedere România e la același nivel cu Siria și Venezuela.

Vorbind de mult iubitul conducator, asta e un dobitoc care in loc sa reducă corupția, așa cum a promis, a făcut exact invers. Nu-i mare diferența între el și Dragnea ca și corupție. Diferența o face sistemul de justiție care e încă independent in SUA.

Apropos, tu știi ce e ala socialism sau îți iei definitia de pe FOX News?
Iar asta chiar crede ca eu tin la Romania, la romani, ca imi pasa, ca sunt jignit de Ebola neagra, ca sunt de dreapta, nazist, ca ma uit la FOX News. Nu se putea altcumva, romanul e binar. Ori esti cu noi ori esti impotriva noastra. Daca nu esti comunist inseamna ca esti fascist. Nu sunt. Eu nici macar nu sunt pe centru. Nu sunt cu politica. Ceea ce constat eu sunt cazuri psihologice de tulburari mintale. Si le spun pe sleau si le explic. Dar trebuie sa nu fii ratat sa le intelegi. Tulburator, scoate din neant argumentul cu healthcare:
doar un idiot crede că țările civilizate unde există single payer basic health care for all citizens sunt comuniste sau socialiste: United Kingdom, Australia, Canada, Japan, Germany, New Zealand, Denmark, Spain, Italy, și așa mai departe
Nu stiu ce i-a venit; discutia era despre total altceva. Atunci mi-am dat seama ca oamenii astia sunt doar niste roboti; discuta si se cearta in ce au auzit de la televizor. Nu sunt capabili de gandire; mesteca ce li s-a dat. Si Romania si Rusia si aproape toate tarile asiatice (alea de mana a 3-a si a 2-a) intra la categoria sanatate gratis. Aia inseamna fix socialismul: "intr-ajutorarea oamenilor cu bani de la stat". 

S-a atins nivelul maxim de Political Corectness aici, atat diversitate, cat si libertate de expresie. Un cioroi non-american, venit din cloaca sud-americana, unde ma-sa risca zilnic sa fie fututa si susceptibila de HIV, malarie, ebola etc, imi explica mie cat de prost e sistemul american si ce presedinte de rahat avem. Asa, cu voce gangavita, cu accent pe care incearca cu disperare sa si-l ascunda, cu un cap de bestie din jungla, cu o par negru ce pare o alta piele zbarcita pe cap. Mi s-a replicat ca "e comediant f talentat". Nu am auzit in viata mea de el, ca nu ma uit la televizor, nu sunt tembel. Dar mostra de 6 minute arata cat de "bun" e: se stramba, se scalamba, isi schimba vocea, apoi pune rasete pe fundal, sa ii arate prostului cand trebuie sa rada. Asta e talent.

Da, se putea si mai mizerabil decat un roman, care repeta ce a auzit ca un reportofon...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu