vineri, 14 decembrie 2018

Tinerii frumosi si drogati

Se da un filmulet de campanie anti-pesede. L-am inclus aici, ca sa nu dispara de pe interneti. Nu m-am putut ca sa nu ma leg de el.


Adica, bai, nu e indeajuns ca acolitii PSD au adus marturii incredibile cum ca un lider al miscarii de rezistenta fumeaza drogul marihuana, dobitocul de Badita, in timp ce toti pensionarii cu ochii si gura cascata a mirare, intoxicati fiind, de la posirca din crasma sateasca sau spirtul medicinal trecut prin paine, sunt trecuti de emotiile atacului psihotronic ale demonului Soros ce vrea sa distruga tara prin droguri. Nu. Nu e indeajuns. 

Fara nicio grija, niste cetateni ingrijorati au incropit un filmulet cu imagini, fara prea multe cuvinte sau ratiune, ca alea nu au sens, doar chipuri si sentimente, iar cine apare cap de afis? Doua fete, probabil prietene intre ele, pe cocaina. 

Uitati-va atent la ochisorii lor ca niste nasturei cu pupilele dilatate. Cea de-a doua incearca cu remuscare sa si-i ascunda cu rama ochelarilor. Niciuna nu e in stare sa-si tina capul nemiscat. Mai incolo apare si un baiat, probabil rubedenie de-a vreunei, minor, de vreo 14 anisori, ceea ce inseamna ca tara asta e mai bolnava decat crezusem. 

Adica, sincer. Vrei sa lupti impotriva coruptilor si mafiei iar tu esti pe droguri. Astia sunt "viitorul Romaniei"? Astia sunt aia ce vor sa ne apere de hoti? Si nici macar nu glumesc, nu e fake-news, lol. Cum plm justifici ochii aia daca nu si-au bagat doza in pasarica? De-aici cred ca pornesc toate conspiratiile cu Soros si ca derbedeii astia juvenili care lupta impotriva salvatorului Dragnea sunt drogati. Pai uite ca chiar sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu