marți, 27 noiembrie 2018

Rasismul pentru idioti

Si inca un post scurt, ca o continuare a celui de dinainte.

Avem poza urmatoare:


Si eu aprobam linistit in barba. Intr-adevar este pentru idioti.

Pentru cei neidioti avem doua lucruri:

1. Rasism definitie:

2. si IQ pe rase: 


Nu e doar o poza, sunt doua imagini. Nu sunt doar doua oua fara legatura, ci sunt definitii si numere. De-aia e mai greu de inteles. 

Nota: bineinteles ca poza cu IQ-ul poate fi inlocuit cu multe altele, predispozitie spre boli, longevitate, performante sportive, manageriale, succes in viata etc, cu clasament aleator ale raselor. 

Ceea ce e mai hazliu e ca daca te duci cu o treapta mai sus, la cine a facut ouale, observi ca gainile colorate fac oua colorate si gainile albe fac oua albe. Adica, culmea, ouale au fost ouate de gaini de rase diferite. Probabil daca taiem gainile sa facem supa vor fi si alea identice pe interior, la mate. Trebuie sa ii taiem si sa ii spargem pe toti oamenii ca sa dovedim ca sunt egali.


Asa-i ca nu stiati definitia rasismului? Asa-i ca pare surprinzator ca in definitie nu scrie nimic negativ, gen dispret, ura, suprimare, exterminare etc, ba chiar pare un termen stiintific, rational, detasat de afectari sentimentale?

Ce mi se pare surprinzator este ca mai exista romani de stanga atat de tineri incat sunt capabili sa puna un caption pe o poza. Nu sunt mosi senili comunisti. Ca sunt idioti si pun botul la propaganda socialista, uluitor, ca in Romania nici nu se pune problema de Political Corectness fiind o tara saraca si unde toti romanii sunt xenofobi cu tiganii si infricosati de "pericolul" musulman.  

Bonus: nu exista rase; toti suntem aceeasi rasa, rasa umana primata.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu