luni, 9 august 2021

Problema Poponara

 Introducere

Am tot scris-o de mai multe ori, aleatoriu si in deriva pe Facebook, nu a avut impact, nu a ajuns la multi, a fost stearsa, am fost zucc-uit etc. M-am gandit sa o scriu aici, dar inconsecventa nu duce la un articol bine scris, scurt si argumentat, care sa fie "litera de lege" si sa fie share-uit pe interneti. In plus, nu am de unde sa ghicesc mediatizarea lui.

Interesul meu este, desigur, tineretul roman. Baieti fara minte, care nu prea stiu cum se mananca treburile, naivi, care copiaza din Vest ca pe paine tot ce prind. Pe mine ma deranjeaza grav asta, imi strica buna dispozitie, ma nelinisteste, ma ingrozeste. Asa ca as vrea sa le spun ceva in sensul: dar stai putin ca nu e chiar asa man. Cine stie, poate or lasa-o mai moale; caci fanatismul lor, iesit din sfera religioasa, caci internetul i-a facut pe toti atei, acum se scurge in alte domenii, ca a politicului si ideologiei neo-marxiste, discriministe, unde ei cauta sa infrunte dusmanul sexist, rasist si anti-LGBT.

Doua aspecte necesare

  • Romania s-a bucurat de o libertate care nu a fost inteleasa nici pana acum, cam din anii 2000 (prea recent dupa Revolutie era prea saracie sa aiba insemnatate) pana prin anii trecuti, 2017-2018. Pe plan global ingradirea libertatilor si inregistrarea datelor personale a inceput cu mult inainte, cu Obama, doar ca lucrurile au avut inertie mare si afectarea s-a produs incet, atat la ei cat si cu intarziere la noi. Libertatea aceasta a fost ambigua; nu a fost oficializata sau garantata de Stat, a fost generata tocmai din indolenta puterilor. A fost o liberatate fara scop, dezorganizata, fara motiv, fara baze reale, fara traditie. In prezent, oamenii pur si simplu cer sa fie slugi, in urma unei indoctrinari-cooperari a mediei cu corporatiile; iar romanasii nostri, care nici macar nu au corporatii sau o mass-medie la acelasi nivel, copiaza asta ca pe un trend cultural, caci, este cultura, este ideologie. Se asterne incet pe mintile bietilor oameni, asa cum se asternea comunismul secolului trecut, fara rezistenta, fara indoiala, ba chiar bine primit. Asta in timp ce valorile noastre, subrede si obscure, cat au mai ramas, se dau uitarii. Romanii sunt ca niste americani de mana a doua, cultural vorbind.
  • Romanii copiaza tot din Vest. Dar totul. Nu e doar o moda, caci treburile tin de cultura. A fi educat a devenit sinonim cu discriminist, avocat pentru drepturile LGBT, tolerant cu minoritatile etc. Concepte ce nu sunt pe deplin intelese, mai ales pentru ca nu au si nu au avut vreodata relevanta la romani, sunt acum propovaduite si discutate in discutii de nivel inalt, intelectuale, sau serioase, de oameni seriosi. Este fata aceea care l-a intrebat pe presedintele Iohanis daca este de acord cu introducerea unui Universal Basic Income, nici macar netraducand termenul in limba romana. Este baiatul acela, critic de literatura, Iovanel, care a scos o Istorie a literaturii romane totul si cu totul din perspectiva neo-marxista progresista. Absolut tot ce se pune jos pe masa este noua ideologie, care cu cateva decenii inainte se numea "company culture", fiind prezenta in firmele propo-corporatiste. Acum, cu multi bani si multa influenta, aceleasi firme toarna cu fonduri in mass-media ca sa extinda "cultura companiei" din afara firmei in toata lumea, la nivel global. Practic, toata planeta devine campusul firmei de unde ei pot sa racoleze angajati gata instruiti. Totodata, oamenii renunta de bunavoie la libertatile ce le au in favoarea acestei culturi de bun gust, repet, egale cu educatia, egale cu inteligenta, egale cu umanitatea insasi, caci daca spui ceva rasist esti catalogat ca un ne-om. Romanii isi dau de buna voie libertatea amorfa pe ideologie straina. 

Romanii

Oamenii nu sunt egali; din cauza asta, nu ai cum sa ii judeci in mod egal. Exista diferente incredibile, ca de la o specie la alta, intre rasele umane, care nu sunt doar caucasian si negru, asa cum au inteles americanii sa simplifice, ci sunt cateva sute, chiar in momentul in care scriu articolul. Exista diferente cuantificabile intre natiuni, adica intre popoare, si nu se stie cat vor mai rezista asta in fata globalizarii. Adica englejii sunt asa, linistiti, calculati, witty; germanii sunt reci, lipsiti de imaginatie, muncitori; sicilienii sunt mici de statura, usor iritabili, vorbareti, ne-muncitori, familiali si pastorali. 

Cea mai mare problema a romanilor la moment dat, si nimeni nu pare sa o inteleaga, este unde se incadreaza ei, atat fizic cat si cultural? Asta ar trebui sa fie predilectia inteligentiei, dar dificultatea face ca nu poti sa o discuti pe tema ei daca nu ai calatorit in afara tarii, nu doar cultural, pentru ca omul face naivitatea sa se considere european ca toti ceilalti europeni.

Am mai spus-o: romanii nu sunt albi, nu sunt albul acela ce este inteles in Vest. Albul Vestic inseamna rasa anglo-saxona. Rasa anglo-saxona pentru romani este rasa rosie, omul ros, din basmele romanilor, caci toti oamenii astia sunt buhaiti (umflati) si rosii (bine vascularizati) la obraji. Nu este ca romanul. Romanul nu este rosu la fata, este un soi de alb, dar nu alb celtic sau nordic, un alb umbrit al Orientului Mijlociu, un alb prin contrast cu ochii negri si parul negru. Romanul este arabul alb (Harap Alb). Lucrurile devin complicate, caci multe familii s-au scurs in romani: central-europenii ai Ardealului, turcii si balcanicii Olteniei si Munteniei, est-europenii (slavii) ai Moldovei, tatarii Tarii de Jos si ai Dobrogei etc. Conteaza asta? Adica bagajul genetic si ce soi esti?

Oamenii si-au cladit culturile ca sa le vina ca pe o manusa. In enumararea de mai sus, cultura englezeasca a devenit aceea a scrisului argumentat, al dovedirii, al judecatii obiective, al deductiei si inductiei lui Sherlock Holmes, al eroului colonizator care vaneaza cu pricepere. Cultura nemtilor a devenit insasi rece, lipsita de imaginatie, robotizata, mecanizata, disciplinata, unde societatea se asteapta de la tine sa dovedesti ca esti un individ de soi apartinator al ei, prin munca, prin facerea de ce este corect, prin respectarea legilor, fara sa iesi meditativ din patratul alocat. Cultura sicialiana? Pai, este o cultura tribala, familiala, unde toti se stiu unul pe celalalt, religioasa, agresiva, unde se petrece ore in sir discutand despre ceilalti oameni, ce s-a intamplat in spatele magazinului lui Paul joia seara, cine a zis ce, cine i-a dat o palma cui, ce bani invarte celalalt, in speranta ca poti sa pui laba pe ceva cirese fara efort muncitoresc. 

Progresismul

Rasele celte (germanice) au fost progresiste din totdeauna. Crescute in zone friguroase, au devenit calculati si tot timpul in miscare, sa compata degerarea. Nimanui nu ii ardea de sex. Femeile au devenit si ele masive, brate solide sau chiar grase. Barbatii, vanatori prin excelenta, sau chiar soldati, petreceau mult timp impreuna. Pederastia nu era ceva de batut joc, nici de discutat la nivelul infierbantat, ceva de ignorat si de inteles comun. 

Romanii sunt o rasa ce a crescut in zone insorite, soare puternic, caldura. Suprapus cu zone foarte reci, de munte. Forma capului nu este dolicocefala ca ai germanilor si nu este nici atat de mare. Caldura trezeste corpul, sex, violuri, furturi de fete se petreceau in mod regulat. Asa cum este mentionat si in romanul Ion (inversat, noi) a lui Rebreanu, sau in Descult (tot noi) a lui Zaharia Stancu, daca o femeie singura se intalnea cu un barbat pe camp sansele erau la o aruncare de ban daca se petrecea iubire sau nu. Iubire care chiar daca era cu forta, era acceptata, si un era vorba de un viol cum este perceput azi, mai ales in Vest, ca si cum ai facut paguba sau dauna materiala a lui cineva. Era vazut ca o manifestarea fireasca animalica, la fel cum tapii si caprele fac cand se intalnesc. Barbatii sunt pastori prin excelenta, cativa agricultori; insa linistea aceea a omului, privirea in nimic, a ramane pierdut, in stare vegetativa, iar la amiaza ascunderea somnolenta la umbra de soarele de plumb. Toate acestea s-au consolidat in imaginea romanului lenes, indolent, plictisit, care ofteaza cand trebuie sa faca efort, pe care il oploseste somnul dupa masa de amiaza. Sexul intre barbati era o nebunie; similar cu un tap care isi suge madularul sau vrea sa incalice altul, asa ceva ce nu s-a mai vazut; trebuie, deci, luat ciomagul si dat in cap asemeni blasfemii impotriva naturii. 

Societatea Vestica este progresista si a fost progresista dintotdeauna, de pe vremurile antice unde barbatul avea obligatia sa isi satisfaca nevasta o data pe luna si sa aiba copii (pentru propasirea satului/tribului), chiar daca nu erau atrasi de femei. Vrei, nu vrei, sexualitatea, ca absolut orice altceva, se transmite genetic. Estul si Orientul Mijlociu si-au rezolvat problelemele de genul nu prin legi tribale decente, ci prin taierea scarbalnicului madular, sau chiar a capului anormalului. 

Problema culturala (sau genotipica)

Problema LGBT este ceva ce apartine rasei germanice, a anglo-saxonilor, si nu a romanilor, a est-europenilor, al mediteraneenilor, al orientalilor etc. Noi, romanii, nu avem acelasi procentaj de gay ca Vestul. Noi avem vreo, cat? 4%? Ei au peste 11%, dar treburile devin confuze, caci, ca toti leftistii, au denaturat definitia termenilor. De exemplu, cati stiu ce inseamna LGBT? G este pentru Gay, iar B pentru Bisexual. Insa o persoana decenta si inteligenta nu vede diferenta intre cei doi termeni; daca iti plac barbatii inseamna ca esti gay. Pai, uite ca nu; ca s-a facut diferentierea asta ireala: gay inseamna ca iti plac doar barbatii, iar bisexual inseamna ca iti plac si barbatii, pe langa femei. Inainte ca sa degeneram intr-o multitude spectrala de tendinte sexuale, sa ne oprim aici: caci, in statistici, cei care sunt bi nu se declara gay. Asta inseamna ca numarul acela 11% este mult mai mic decat trebuie sa fie. De fapt, eu as tinde sa cred ca este echivalent cu studiul acela facut in universitati acum vreo doua decenii, cand 40% dintre studenti declarau mucalit ca au avut parte o data (poate chiar si accidental, nu?) de o experienta homo, doar asa, din curiozitate. Cam pe acolo este numarul real: 40% dintre ei. Doar ca isi inhiba tendintele cu puterea religiei sau impunerea pozitiei sociale si tac din gura. Daca in Romania sa intalnesti un homosexual era ceva de tinut minte, de pus in jurnal, aici in America este o aruncare de moneda ca omul intalnit pe loc sa fie homo. Citesti de vreun om de renume, fie cercetator, fie scriitor, afli ca este... si gay. 

Exista o legatura care acum se evita complet intre homosexualitate si pedofilie. Practic, toti pedofilii sunt homosexuali; teoretic, cu statisticile lor, numai cativa, pentru ca unii sunt gay, altii sunt bi, iar altii sunt ceva inventat din spectrul infinit al orientarii sexuale. Toti pedofilii celebri sunt descendenti de anglo-saxoni, de acolo s-a stabilit imaginea pedofilului ca fiind alb, chel, scarbos, cu nasul coroiat, cu zambet smintit. Toate stirile de scandal pe aceasta tema provin din lumea anglo-saxona, ca corul acela din Germania unde 500 de baieti au fost abuzati. Daca in Romania sa auzi de un pedofil devine stire nationala si se aduna tot satul sa il vada, aici, unde traiesc eu, orice cartier are cate un "registered offendant", ba mai multi, este chiar statistica. Circa 10% din sistemul de invatamant sunt abuzati (profesori, janitori, ceilalti elevi). 

Diferentele Romania - Vest la capitolul LGBT sunt enorme. Asa e soiul oamenilor; asa este si cultura pe care si-au cladit-o ca sa le convina lor. In Romania este si problema religioasa, caci legea romaneasca, adica cultura romaneasca, este ortodoxa. De-aia toti homosexualii de la noi sunt innebuniti de Dumnezeu, de biserica, de cum sa traiesti ortodox etc si cauta cu disperare un duhovnic ca le ierte greselile, adica sa le restabileasca increderea in ei chiar daca se stiu anormali. In cultura romaneasca nu se gaseste progresismul pentru gay. Soiul oamenilor, chit ca este influentat de vechiul Bizant (al grecilor ce au inventat orgiile homosexuale) nu este predispus la a fi gay. 

Ideologia (corporatista, leftista, neo-marxista, capitalist-generatista, vestica, jidoveasca - puneti ce vreti)

Cand a inceput sa degenereze capitalismul in America, caci mai apoi a degenerat in intreaga lume, s-a pornit ceva cu drepturile femeilor (macar ca cu ale negrilor era deja in continua crestere de un secol inainte). Au eliberat negri din sclavia vechiului sistem, care nu era productiv economic, ca sa ii faca sclavi in alt sistem, capitalist, unde acestia, fiind doua brate bune de munca, puteau sa invarta banii, sa ii puna in miscare cumparand (sau chiar vanzand) alte produse capitaliste. Femeia era casnica prin excelenta; valoarea ei se dovedea in mentinerea casei si cresterea copiiilor, asa cum era atestat de circa 2000 de ani incoace, de la Imperiul Roman. Dar nu e profitabil indeajuns. Astfel, miscarile feministe au fost insuflate femeilor, plus o dorinta adanca de razbunare contra faptului ca ele au fost tinute la pamant de catre barbati. Piata muncii s-a dublat, si asta complet doar acum cativa ani! Rezultatul a fost ca salariile de $20/hr de acum 20 de ani acum au devenit $12/hr, iar femeile au devenit jegoase si dezgustatoare, intocmai ca barbatii ce lucreaza pe salariile acele mizere. 

Si lucrurile au continuat pana in punctul in care sistemul degenerat capitalist a inceput sa traga ratia de mancare de la insasi copilul sau, cetateanul tarii, si sa i-o dea unui imigrant. Caci, nu este profitabil sa ai copii in lumea Vestica; copilul cere de mancare, bani, educatie, sanatate, iar Statul trebuie sa i le asigure astea pe toate, vrei nu vrei, gratuit, adica intr-un fel anume din care sa nu scoata profit din taxele oamenilor, caci altfel ar fi catalogat ca dezumanizat. Asadar, stirile cu de ce nu e bine sa ai copii pentru incalzirea globala au inceput sa curga in mass-media. Asta pe fondul unei cerinte acute de forta de munca; care a generat, in acelasi timp, contradictoriu cu stirea de mai sus, articole de genul cine sa ne salveze economia? Emigrantii! Pentru sistem este mai bine ca cetateanul sa nu aiba copii iar oamenii sa apara, asa, instant, la 25 de ani, gata educati, scoliti, adulti, pregatiti pentru munca. De aici pornesc conspiratiile impotriva exterminarii rasei albe, ura catre emigranti care sunt tratati mai bine decat noi, cetatenii, suprematia rasiala samd. 

Si acum gheii. Pai, homosexualii sunt cei mai valorosi oameni pentru acest sistem. Nu fac copii, de obicei au boli mintale, deci sunt prosti, deci sunt capabili sa faca joburile de jos, fix unde este nevoie. Sunt usor influentabili, masa de idioti utili, pot fi folositi in proteste, si de iesit la pensie, ca niste paraziti, nu o vor face, pentru ca isi toaca toti banii pe nimicuri costisitoare, petreceri cu droguri si alcool, ba chiar nici nu or sa prind varsta pensionarii, ori o supra-doza de drog, ori medicamente, ori sinuciderea le vor veni de fapt. Angajatul perfect. Agitat, prost, influentabil, care moare inainte de pensie. 

Mai este inca o chestie: in Vest lumea se da in judecata. Si castiga. Caci aici Justitia este complet detasata de Stat, nu ca in Romania unde este acelasi lucru. Cum faci sa eviti un scandal, implicit pierderi de profit, capital sau chiar dezintegrarea firmei, cu un cineva care te da in judecata pentru hartuire sexuala sau discriminare pe baza de orientare sexuala? Pai, faci un eveniment: Pride Month, o luna intreaga, unde se discuta, se imbraca, se da de mancare gratis, se impart pliante cu curcubee, totul despre gay. Cand se ajunge in tribunal, lumea se stramba si incrunta: ce tot vorbesti, mai omule? Pai noi suntem gay culture, gay welcoming company, la noi cultura companiei este sa accepte gay. 

Acum, daca ne uitam in Romania, treburile stau diferit. La noi exista femeia muncii inca de pe vremea comunismului, unde femeia era obligata sa fie mandra ca lucreaza in fabrica, cot la cot cu barbatii. La noi niciodata nu s-a pus problema ca profesoara, doctora, inginera sau primarita nu ar fi fost capabila sa faca treaba pentru ca este femeie, romanul de rand ar fi fost jignit daca cineva ar fi spus asa ceva. Ceea ce nu este un lucru mic, totusi. La noi nu exista feminism, pentru ca nu a fost nevoie, si nici nu a existat propaganda mass-media, a existat propaganda de partid. Niciodata nu a fost ideea cum ca femeile esueaza pentru ca sunt asuprite de barbati - asa ceva nu exista in comunismul nivelator si armonios, unde toate minoritatile si sexele erau egale si bune de munca. Intre timp, femeia venea de la munca si facea si treburile casei cu succes, indeplinindu-si si indatorirea casnica. Nu aveam corporatii in comunism, nu avem corporatii sau firme mari nici acum, toate sunt de provenienta straina, germanice prin excelenta. Nu am fost spalati pe cap de aceeasi ideologie. Si, asa cum am spus mai sus, am avut parte de 2 decenii de libertate, o libertate incredibila, diforma, imensa, nestructurata, practic, o liniste unde lumea a inchis televizorul si radioul si a respirat natural, unde oricine a zis ce a vrut si ce a simtit fara sa-si piarda sponsorul sau jobul, fara sa isi impinga vecinii sa mearga la vaccin sau sa ii hartuiasca ca ar fi zis ceva rasist. Nu avem cultura companiei, nu avem feminism, nu avem LGBT friendly nu avem nimic din toate chestiile astea vestice care au fost inventate pe baza de profit, pentru ca noi nici macar nu avem capitalism, daramite capitalism degenerat, daramite bani, pentru ca suntem saraci!

Falsele probleme

Acestea sunt motivele invocata de mass-media cu care controleaza agresivitatea oamenilor. Si cel mai important este cel de drepturi. Sa aiba aceleasi drepturi ca ceilalti. Similar cum un maghiar nascut in Romania, educat in scoli si licee in limba maghiara, cu cetatenia si carte de identitate romaneasca, vrea aceleasi drepturi ca un roman. 

Acestea sunt urmatoarele:

  • dreptul la casatorie. Ce reprezinta asta? Pai, recunoasterea in fata Statului ca sunt casatoriti. Realitatea face insa ca in multe tari exista deja uniuni familiale sau tot felul de parteneriate si chiar in lipsa acestora, trairea in concubinaj este un fapt ce este luat in considerare de catre Stat, de catre Justitie, de catre oricine, inclusiv de catre Romania. 
  • dreptul la mostenire. Teoretic, daca doua persoane sunt casatorite si una decedeaza, cealalalta ia averea celui mort. Ah, ce problema apasatoare pentru gay, care sunt asupriti de Statul cel rau, care vrea sa le hrapeasca averile! Chestiunea insa se rezolva intr-o jumatate de ora la un notar printr-un testament. Sau pur si simplu prin trecerea casei pe numele celuilalt. Au fost cazuri, chiar un tigan roman, care a abuzat de un batran britanic, sa-si treaca casa pe numele lui, apoi l-a dat afara din casa, lasandu-l si fara economiile vietii, insa prostii nu se invata minte niciodata. 
  • dreptul la a adopta copii. Nu stiu cum e in Romania, a trecut ceva vreme; insa, in America, si peste tot in Vest, poti adopta copil ori ca parinte singur (nu trebuie sa fii casatorit) ori in concubinaj/casatorie gay. 
  • dreptul la demnitate. Prin asta se intelege de a nu fi hartuit pe baza orientarii sexuale, caci altfel nu ai cum sa consideri demn o persoana ce se imbraca sumar si vantura penisuri de plastic in paradele gay. Acum, asta intra intr-o zona gri; caci bullyingul este un fenomen natural, ce se petrece in mod obisnuit in lume si asupra tuturor. Ar fi cam ciudat sa discriminezi sau sa favoritizezi un grup hartuit doar pentru ca... niciun motiv coerent. Da, sunt grasi, sunt negri, sunt tuciurii, sunt cu un semn in frunte, sunt roscati, sunt prea inalti, sunt prea slabi, sunt virgini, sunt prea molai - fiecare are defectul sau. Ideea unei lumi in care lumea se tine de mana, nu se injura si nu se fumeaza este pe masura unei minti de copil de 12 ani, nu a unui adult realist si normal la cap.

Adevarata problema, din care decurg cele de sus, este ca homosexualii nu sunt si nu pot sa fie niciodata o comunitate. Ei vor sa fie, dar nu sunt. Daca te uiti la mexicani, ei sunt colorati, vorbesc alta limba, au aceleasi trasaturi; daca te uiti la coreeni, la fel; negri, la fel. Distinctia unei comunitati se face pe baza fizica, definitia comunitatii sunt oameni care nu doar adera la aceeasi cultura, dar fac parte din aceeasi familie, natiune. De-aia incearca si un cod vestimentar: ceva socant, pe jumatate dezbracat, par albastru, barba in culorile curcubeului etc... Insa nu prea merge. 

Niciodata nu pot sa fie un grup organizat; niciodata nu pot sa ceara ceva coerent sau sa furnizeze ceva valoros cultural; cerintele lor sunt pe masura individului dement, fiecare cu cel doare, sunt plangerile individuale ale faptului ca sunt ratati si nefericiti si mizeri. Si nu pot sa aiba nicidecum altcumva decat contra celorlalti. De fapt, de aceea se duc si la parade. 

Paradele gay au urmatoarele motive:

  • rabufniri ale unei minti bolnave care a fost inhibita prea mult
  • cautarea de noi parteneri (de sex, de viata, pentru ca relatiile lor zgomotoase nu dureaza prea mult si sfarsesc in incheieri cu scandal)
  • ura impotriva celorlalti, care sunt normali, fericiti, de succes, dar care sunt vazuti ca fiind opresori sau cauza problemele lor, oameni ingusti la minte si intoleranti; chestia se interpreteaza astfel: da, voi sunteti de succes, dar noi suntem buni la suflet, deci din inferioritatea noastra va ajunge superiori
  • dorinta de a fi discutati/bagati inseamna, chiar ostracizati, caci pana si asta este o forma de importanta; lumea buna, cu buzunarul si burta plina, nu are nevoie de povesti din acestea, asa ca ignora cu succes, ramanand in bula lor, in familia/casa lor, pe Netflix sau pe internet. 

Iar "integrarea" lor este, de buna seama, financiara. Un exemplu scurt (pe langa cel explicat cu tarasenia darii in judecata de catre gay a firmei angajatoare): aflam de Trump ca uraste LGBT pentru ca a interzis inrolarea lor in armata. Mass-media duduie. Explicatia: armata americana furnizeaza asigurare medicala ce acopera milionul de dolari cat costa o operatie de schimbare de sex. Astfel, se inroleaza trans doar ca sa isi faca operatia. Este ales Biden, socialistii ajung la putere, lucrurile se schimba, sunt pro LGBT, ia uite ce domni fini si ce domni educati, deschid usa din nou transexualilor. Clinicile medicale "fac lobby", adica literalmente le dau bani, in regim de donatii, la noi la romani asta se numeste coruptie sau spaga pe fata, doar ca in Vest are alta denumire si fac profit. Caci, milionul ala, coane, provine din buzunarul contribuabililor, a muncitorilor, ai celor care platesc taxe... Este asigurat de stat inseamna ca plateste omul de rand pentru ele. Nu e nimic altceva decat o afacere si atat. Nici vorba de sentiment de mila sau recunoastere sau integrare. 

Cateva statistici

Acum ceva timp cineva zicea ca Dumnezeu a trimis SIDA ca sa pedepseasca poponarii. Lumea a exclamat cu durere cum poti sa fii atat de injust si inchis la minte. Adevarul este ca statistica este clara: SIDA este prin excelenta boala poponarilor, in prezent aproape toti daca nu toti cei care se imbolnavesc sunt, de fapt, homosexuali. Vazuta ca un instrument al naturii de a eliminia anormalitatile, lesne am putea ajunge la concluzia pedepsei divine. Homosexualii fac sex fara prezervativ. Toti. Un heterosexual care merge pe centura la curve foloseste prezervativul intotdeauna. Homosexualii nu, si practica sexul ad hoc strainul intalnit in cale si binedispus sa stea capra.

Marea majoritate, daca nu toti, au probleme mintale. Termenul este greu inteles de romanul ne-educat care crede ca daca ai probleme mintale inseamna ca este retardat sau nebun. Probleme mintale inseamna si depresie, anxietate, sindromul maniei, obsesia samd. Homosexualitatea vine la pachet cu probleme mintale de gen. Cazurile de abuz sau hartuire sunt lesne inchipuite de ei; caci daca un barbat ii spune altuia da, ma pula, o tigara diferenta interpretabila de o conversatie cazuala merge la un abuz impotriva tuturor homosexualilor. Homofobia nu este nimic altceva de comportamentul natural a unui heterosexual.  

Comportamentul adictiv este, deci, la ordinea zilei. Intr-o viata nefericita ce iti mai ramane? Droguri, alcool, substante. Esecul lor ca indivizi este dublat.

Rata de suicid? Tentativele de suicid sunt de 40% daca nu ma insel. 

Hartuirea la locul de munca? E inversa, pentru ca, in mod ilar, oamenii astia decerebrati cred ca nu exista oameni heterosexuali cu adevarat, ca doar asa le-a bagat pe cap societatea, iar dupa o anumita convingere poti sa ii faci... gay. Anunturile cu looking for a straight guy abunda pe site-urile lor de intalniri amoroase, de fapt, e sex appeal pentru ei, si, asa cum multi altii, de exemplu Adi Schiop in romanul lui sau in filmul Adam and Steve, se declara mucalit ca nu sunt ghei, ca urasc gheii de fapt, dar ca intalnirea lor este ceva divin, ceva rupt de realitate, ce transeaza limitele sexualitatii... De-acolo parvine si conceptul progresist ca identitatea de gen este o constructie a societatii si ca ideea cum ca copiii ar trebui sa fie lasati sa isi descopere propria sexualitate. La care se adauga si gandul ascuns si macabru ca ar putea fi mai multi ca ei, sa transforme lumea in lumea lor, sa fie toti [normalii] ca ei, si atunci s-ar elimina problema lor...  

Statisticile ce se fac de ei pentru awarness si pentru acceptare sunt, de fapt, cea mai mare arma impotriva lor, asa cum sunt acelea pe baza negrilor. 

E hilar cand am avut o discutie cu un indoctrinat din asta in propaganda. Eu ii spuneam ca homosexualii au rate mult mai mari de boli cu transmitere sexuala; el nega, nu si nu, pana cand a citat un studiu stiintific. Care dovedea fix ceea ce ziceam eu, i-am citat chiar din el. A rabfunit: da, sigur ca da, tot homosexualii sunt problema, dar cu popii aia si rabinii aia ce dau boli cu transmitere sexuala la copii cum e? Sarmanul facea o distinctie intre imaginea unui homosexual decent, la locul lui, si cu o conspiratie a barbatilor dezgustatori, care fac fapte mai "urate" decat ei... Insa nu intelegea ca un heterosexual nu ar fi violat copii, iar popii aia si rabinii aia sunt de fapt gay, caci exista o legatura de ne-evitat intre homosexualitate si pedofilie...

Viitorul

Nu mai bat sandramaua, ca am batut-o mult. Asa cum am spus, interesul meu e o oarecare inspirare la cultura, la revenire la valori. In fata globalismului, care vrea sa ne faca pe toti amploaiati si drone consumatoare, culturile se sterg, se canceleaza. Cea mai mare problema a noastra este cine suntem si asta dateaza de ceva vreme, doar ca e mai acuta acum. In Vest au inceput valuri de suprematism alb, de hashtag vikings, de cultura europeana atat de absurda incat au ajuns sa considere pana si crestinismul ca o religie a Orientului Mijlociu, recurgandu-se la ramasite de paganism romantizat, caci de buna seama ateismul a esuat sa conduca la o ideologie puternica.

Marsul Pride din Cluj Napoca are aceeasi insemnatate pentru noi ca un protest impotriva chinezilor care iau ca prizonieri la munca fortata pe minoritatea musulmana sau pe cei din grupuri religioase ciudate. Sau impotriva Coreei de Nord, ca e tiranie, ca isi omoara cetatenii. Nu au sens pentru noi; au sens insa pentru americani, pentru Vest, care vede o oportunitate in a aduce democratia si libertatea pe taramurile asiatice, unde sa ii foloseasca ei ca sclavi pe oplositii soartei, si nu altii, mai ales cu care sunt in conflict financiar. Ca sa invadeze contra-cost Coreea de Nord, plata facandu-se de Coreeni de Sud si Japonezi, americanii devenind ca un fel de mercenar, politistul planetei. Toate acestea nu au legatura cu noi si nu valoare pentru noi. Au in schimb pentru cei de la carma capitalismului globalist degenerat. 

Marsul Pride se potriveste ca nuca in perete la noi. Nu are sens. Nu are valoare. Nu este romanesc; nu este facut pentru romani, pentru fizicul nostru. 

Ce e de facut? Pai, nu stiu. Pentru ca nu poti rezista doar ca contra la ceva, asa cum nu pot rezista nici puzderiile de culte religioase doar criticand crestinismul main-stream. Trebuie o baza solida de ceva. Trebuie o ideologie puternica. Trebuie o apartenenta la un grup. Trebuie unire, problema ancestrala a ciobanului roman. Ce sa zic?  

Vizionati filme romanesti. Cititi carti romanesti. Cumparati produse romanesti. Vorbiti doar in romaneste oriunde va aflati. Bateti-va copilul sa stie romaneste, nu doar limba tarii locuitoare. Ajutati-va nationalii. Reintoarceti-va la crestinism, chiar daca popii popo ne-au dezamagit. Chiar atei puteti face parte din comunitatile mici crestine. Faceti produse romanesti. Vindeti produse romanesti. Uitati-va la politica romaneasca. Interesati-va de romani si de Romania. 

3 comentarii:

  1. Când zici că 40% ar fi un pic gay, ai făcut demarcația între bărbați și femei? Apropo de asta, un articol de pe blogul lui Zoso, dar scris de Eftimie:

    https://zoso.ro/baietii-facem-propaganda-ghei/

    Mai departe, faptul că mulți oameni cunoscuți se dovedesc ulterior a fi gay este cauzat (și) de o anumită promovare de care aceștia se bucură din umbră. De exemplu, mulți designeri și deținători de case de modă sunt gay, iar prin hainele pe care le propun își bat joc de femei, și de asemenea sunt susținuți.

    12$/oră ar însemna circa 2300$/lună. Probabil brut, dar și așa, în RO ar fi salariu de director. E drept, aici sunt și alte cheltuieli, plus că majoritatea românilor au casa sau apartamentul lor (un lux de care nu-și dau seama).

    La partea cu copiii nerentabili, problema nu sunt ei, ci populația prea mare. Care, prea mare și prea diversă, e greu de controlat, greu de încolonat în această lume a noii resetări sau (dez)ordini mondiale. Dar prin (lipsa de) copii o îngrădești cumva, adică previi explozia demografică. Asta, plus hrană toxică, războaie și tot restul. Iar diferențele specifice fiecărui neam și cultură (care iarăși ne fac greu de controlat) se rezolvă cu uniformizarea pe care o aduce globalizarea, conglomeratele de state (cum este UE), imigranții etc. Altfel, de notat că un copil educat sănătos și corespunzător este mai valoros decât un imigrant de 25 de ani, pe care e drept că n-ai dat bani ca să-l crești, dar pe care nici nu-l poți integra în cultura ta și nici nu-l poți folosi decât la muncile de jos. La fel chestia cu cotele de diversitate din firme, o corectitudine politică contraproductivă, că atunci când angajezi oameni pe bază de rasă și orientare sexuală în loc de performanțe te cam sabotezi singur. Și deci nu profitul este ultimul sau singurul motiv, cel puțin nu în sistemul ăsta în care banii se tipăresc pe hârtie fără să mai aibă acoperire în aur iar 90% din bogăția lumii este deja, oricum, în mâna celor 10% care contează.

    Așadar, aș zice că o parte din respectivele teorii conspiraționiste pe care le menționezi sunt cât se poate de adevărate, sau au un sâmbure de adevăr.

    Libertatea de care zici că s-au bucurat românii timp de 2 decenii fără să-și dea seama că e ceva extraordinar de fapt e ceva absolut firesc. Bizară este tocmai lipsa de libertate din Vest, faptul că n-ai putut spune ce gândești (decât riscând să zbori din funcție), iar asta în țări așa-zise și pretinse civilizate, moderne și dezghețate la cap.

    Apropo, expresia „cultura companiei” este un nonsens, cele două cuvinte sunt incompatibile, iar faptul că în unele țări există așa ceva arată doar cât de mult au degenerat lucrurile de la normal.

    La partea cu drepturile pe puncte, legat de bulyingul homosexualilor, dacă prin ironii sau bancuri cu homosexuali se înțelege bulying (pentru că de arderi pe rug n-am auzit în România), atunci trebuie menționat că, la fel cum ei doresc să li se respecte libertatea și orientarea sexuală, și ei ar trebui să respecte libertatea de conștiință și exprimare a heterosexualilor. Altfel, nici mie nu-mi place adeseori cu cine votează conaționalii mei, dar asta este, mă supun deciziei majorității, iar dacă nu-mi place mă duc în altă parte, unde eventual găsesc o majoritate care să-mi placă. Deci, nu pot să pretindă să îi privesc într-un anume fel, că la fel cum ei au libertatea să facă ce vor, și eu am libertatea să-i privesc cum vreau, chit că le place sau nu.

    Îți dau dreptate la ce zici în ultima parte despre cum văd homosexualii lumea, dar sunt două lucruri aici: cei care sunt homosexuali și cei care, profitând de pe urma lor, promovează acest curent. Iar ăștia din urmă nu o fac strict în logica descrisă de tine, cu profitul imediat. E ceva mai mult și mai insidios acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai inteles bine ce am spus. Foarte probabil e ca nu ma exprim prea bine. O sa incerc sa folosesc alt limbaj.

      1. Demarcatia intre barbati si femei este dificila, da, in Vest gradul de lesbi este mai mare decat in Est, dar fata de barbatii vestici nu. Adica barbatii tind sa fie mai ghei decat femeile. In plus, bolile mintale afecteaza predominant barbatii. Pedofilii sunt toti barbati. Adictiile distrug mai mult barbati. Problema e la barbati; femeile sunt neglijabile.

      2. $12/hr este un salariu care nu iti ajunge de pe o luna pe alta in America. Evitarea trairii in mizerie se face prin accesarea de welfare, ca de trairea in comun cu un sot nici nu poate fi vorba, familia traditionala este un concept epava. Salariul minim sa traiesti prosper este undeva la $20.

      3. Eu nu vorbesc de populatia mare la nivel global. Asta este alta mancare de peste. Eu vorbesc de "bratul invizibil al capitalismului" care a impins societatea americana sa-si taie craca de sub picioare, lovind in insasi cetatenii lor. Capitalismului ii este mai IEFTIN sa ia imigrantul gata crescut si scolit decat sa aiba cetateanul de rand copiii. Tocmai asta spuneam: pentru Stat copilul ala de cetatean crescut sanatos, cu valori americane, educat, valoreaza mai putin decat un imigrant, chiar cu cota procentuala de criminalitate, cu valori anti-americane (fix ceea ce se promoveaza in media) gata crescut, care sa faca muncile de jos. Pentru ca pentru aia $12/hr un american iti stramba din nas; nu insa si unul din jungla amazoniana sau musonica.

      Practic, tara nu mai este tara, ci devine un cotet cu ocol de unde corporatiile isi racoleaza angajatii.

      4. Nimic nu este conspirationist aici; ar fi conspirationist daca as spune ca un grup mic de oameni, vreo 12 la numar, poate chiar de origine evreiasca, trag sforile. Dar nu. E vorba de societatea intreaga care se duce intr-a acolo. Un fel de: "intr-acolo se duc lucrurile". Bineinteles ca cei care detin puterea sunt mai influentatori. Iar cei care o detin sunt... corporatiile, edificii colosale, care acum 20-30 de ani NU EXISTAU, doar ca e cam greu de imaginat acum, pentru ca practic, am crescut cu ele. In schimb, ce zici de "cultura companiei" - esti neinformat. O singura cautare google te-ar lamuri. Cultura companiei era ceva cu ce te initia in firma HR-ul acum o decada. Este si era ceva foarte normal. Eu faceam remarca ca "cultura companiei" s-a extins la nivel de tara, fiind mai importanta chiar decat amendamentele constitutiei americane, ceea ce nu este normal, ba chiar halucinant.

      5. Repet: Romania a avut parte de o libertate extraordinara in ultimele 2 decade. Pe care nici nu am inteles-o prea bine si nici nu vrem sa o intelegem, iar "treburile merg intr-acolo" incat ne impunem reguli si restrictii (toate copiate din Vest) care taie aceasta libertate. Bancuri cu tigani, evrei, poponari, femei, sex - toate acestea erau la liber acum, sa zicem, 10 ani. Acum daca faci unul ajungi la HR.

      Ștergere
    2. In schimb, ce zice acolo pe zoso treaba este vazuta dintr-un punct de vedere social, scandal public sau ceva de genul.

      Eu vorbesc EVOLUTIV. Rasial. Anglo-saxonii sunt gay, incredibil cat de multi dintre ei sunt gay si predispusi la a fi gay, chiar daca nu recunosc si chiar daca traiesc normal, ca familisti. E normal sa existe "scheleti din closet" la ei, un tata de familie, trei copii, om politic, functie inalta, membru marcant al societatii, duminica de duminica in biserica, sa plateasca pentru sex cu gay in secret.

      Ștergere