sâmbătă, 14 august 2021

Suntem urmasii violatorilor

 Introducere

Problema violului este ca discutia se face intre barbati si femei, iar, dupa cum stim cu totii, orice discutie cu o femeie nu poate fi obiectiva sau coerenta. Vrei, nu vrei, lucrurile merg intr-acolo incat se ajunge ca "esti un barbat rau, ce trebuie pedepsit". De fapt, ultima propozitie explica in proportie de 100% toate motivatiile miscarilor feministe.

...ce avem pana acum

Un articol extrem de bun asupra violului este cel al lui piticigratis care a impartit admirabil tarasenia in 3 cazuri simple, pornind de la conditiile propice dragostei. A face sex este atunci cand locul este potrivit, timpul este potrivit si persoana este potrivita. Deci, violul este atunci cand una dintre conditii nu corespunde, citez:

  • Tipa vrea aici, cu tine, dar nu acum.
  • Tipa vrea acum, cu tine, dar nu aici.
  • Tipa vrea aici, acum, dar nu cu tine.

Pentru ca situatia nu este binara, a capatat o complexitate chiar notabila,  piticigratis a introdus si termenul de "luare cu japca". Ilar, dar logic. Da, luarea cu japca inseamna sa fortezi unul dintre cele trei criterii; daca fortezi doua sau pe toate trei, devine viol. Conteaza? Desigur, conteaza legislativ, de la o amenda mica si o scrijelitura in cazier la 3 ani de puscarie cu o pata mare in cazier. 

In acel articol piticigratis zicea si de alte trei aspecte:

  • amintind de vorba moldoveneasca "nu juca cu curul gol in jurul pulii sculate", probabil o modificare vulgara a zicalei "nu juca descult in jurul focului". Unde, e clar, este vorba de incitarea perversa a femeilor, de "a-si face de ras" de cineva, doar sa-si exerseze puterea. Borat facea gluma asta intr-un mod foarte realist: sora lui isi arata vaginul lui Bilbo, fratele lui bolnav mintal, inchis in cusca, strigandu-i "you'll never get this, you'll never get this!", iar Bilbo urla si se zbate de zabrele. Hazliu pana in acum, dar Borat, in genialitatea sa, mergea si mai departe, cu un ton grav si accentuat: dar intr-o zi Bilbo a scapat din cusca; si si-a luat ce a vrut. Iar aici am ras cu totii si mai tare, cu ochii inchisi, caci a trebuit anormalitatea si victimizarea feminista sa ne deschida ochii ca noi radem de un... viol. 
  • "tranzactiile esuate" si "razgandirea". Aici intra toate scandalurile din lumea inalta din Vest, cel mai celebru Weinstein et co. Or, singurul sex care este capabil sa monetizeze sexul este... femeiesc. Doar femeile vad un profit in a se vinde. Nici nu incape vorba ca acolo este vorba de certuri la nivel de plata: m-am culcat cu omul asta pentru un rol in film, am lucrat "in genunchi" pentru cariera mea, iar acum tot nu sunt faimoasa si tot nu sunt apreciata. Iar dupa ce trece o perioada anume, sa zicem vreo 20 de ani, isi dau seama ca nu a fost profitabil. Ce ar fi profitabil acum? Pai, darea in judecata pentru "violat", caci nu am capatat ce imi trebuie. M-am razgandit. Dupa 20 de ani. Femeile nu au regula generala a cuvantului dat; se razgandesc dupa ce bat palma, indiferent de perioada si de targ. Dupa cum bate vantul; dupa cum le imping prietenele lor de la spate, caci femeile intotdeauna cauta aprobare de la altele. Pana la urma urmei si intrebarea daca "baba nemultumita de viol" ar fi considerat actul sexual o partida de sex daca ar fi fost reusita este una complexa.
  • violatorul strain - un mit atat de puternic inradacinat incat daca este vorba despre un violator toata lumea si-l imagineaza urat, scarbos, barbos, cu par negru pe piept, proaspat scapat din inchisoare, un aurolac practic si... strain. Dar, de fapt, majoritatea covarsitoare al "violurilor" sunt cu persoane cunoscute "victimei"; sunt prieteni de ceva vreme, s-au intalnit de ceva timp, au petrecut, au baut, au ras impreuna. Pe pagina vice, la un articol despre viol, era o fata care intreba retoric: daca cumva s-ar putea interpreta legislativ ca viol faptul ca baiatul cu care iesise in oras in seara aceea si-a scos prezervativul, mintind-o, in timpul actului sexual, caci ea vroia doar protejat... Este aceea conceptie gresita asupra pedofililor, cum ca ar fi predatori straini, care iti pandesc din umbra copiii sa ti-i rapeasca... realitatea face ca copiii sunt abuzati de persoane cunoscute, vecini, prieteni de familie, unchi, pe fondul neglijarii parintilor bauti sau drogati.

Articolul lui piticigratis e bun, e foarte bun; a fost copiat chiar si de alti blogeri, cum era tiganosul de pe opencube. Nu stiu daca e original, creatie proprie, insa chiar asa, facultatea de psihologie a autorului a dat roade. E asa de bun incat nu stiu de ce nu este sters de pe site-ul lui si el amendat cu "incitare la viol" de catre gloriosul nostru comunist Csaba, de la CNCD. In mod cert in Vest asa ceva nu ar rezista nici sferturi de ora, iar orice audienta si sponsori i s-ar fi prabusit brusc. 

Conceptia feminina

...este aceea a mamei care-si educa copilul. Abordarea lor se face prin educatie. Asadar, totul se explica la ele ori prin educatie ori prin lipsa ei. Comportamente de copil "rau" se "pedepsesc", fie prin pierderea jobului sau prin "public shaming". Citeam o carte discriminista despre "ura rasiala" in America; presupunerea era primitiva si gresita: America este rasista pentru ca "asa a fost fondata" si asa "se educa copiii", mergand pana intr-acolo sa spuna ca "nimeni nu se naste rasist, ura se invata in familie". Adevarul este ca aceleasi probleme rasiale le are si Africa de Sud si Australia si coloniile africane franceze, iar inceputuri de rasism (adica tendinte de a discrimina) s-au descoperit chiar la maimute fata de alte maimute din alt trib. Nici macar primate...

Cum se explica violul/violatorii pentru femei? Prin educatie! Asadar, in momentul cand un barbat incepe sa explice mecanismele psihologice/fiziologice ale violului un card de gaste incep sa tipe, smulgandu-si parul din cap, ca trebuie sa fii si tu "predator" (nu inteleg cum au ajuns la concluzia asta) si ca faci "victim blaming". Dialogul se incheie abrupt; nimic logic sau rational nu este spus sau decis; barbatul tace si isi vede de job, sa nu fie dat afara sau discretizat, femeia castiga, caci, din nenorocire, acum avand aceeasi valoare aproximativa pe piata muncii, parerea ei conteaza in mod egal cu a barbatului. Chiar daca nu are in spate absolut niciun argument sau obiectivitate. 

Un violator este un barbat ne-educat in viziunea femeilor. Un om rau, care trebuie pedepsit, inclusiv doar daca a insinuat ceva cum ca femeia "a cerut-o". Desigur ca maieul transparent fara sutien si fusta scurta fara chiloti nu erau un detaliu important si contextual. Poate sa umble si dezbracata, si beata mortal, barbatul nu trebuia sa o atinga, ci trebuia sa o tina de mana si sa plateasca taxiul din banii sai sa o duca acasa. Ce!? Este dreptul ei! Orice argument natural sau biologic este omis. Educatie, educatie, educatie, chiar contra naturii, neo-marxista daca se poate, pentru ca aceea "ajuta oamenii".

Gandirea asta devine intr-atat de bolnava incat sunt mame care-si educa baiatul sa poarte cu el tampoane in ghiozdanul de scoala, sa le imparta in caz de nevoie colegelor sale. Care e efectul practic? Nu stim, pendulam undeva intre un ratat social debusolat, sustinator al ideii identitatii de gen, si intre un sexist virgin ce poate erupe intr-un atac de masa, impuscand vreo 3-4 fete, asa cum era the Supreme Gentleman. 

Piticigratis isi incheie articolul cu sfaturi (desi sunt de prisos si toata lumea le considera plictisitoare, dar trebuie zise ca sa para ca este de partea cea "buna" si morala a tabarei): tu, ca fata, tu nu vrei sa dovedesti ca lumea este dreapta si onesta si totul e roz. Blocheaza-ti masina daca o parchezi intr-un cartier suspect. Nu umbla noaptea singura. Nu bea sa te rupi intr-un gasca de baieti. Nu te imbraca chiar asa de provocator. Nu umbla cu jocuri parsive, asa, "in ciuda pulii", daca nu vrei sa te trezesti cu rezultatul in tine. Scopul tau este sa ajungi in siguranta acasa. Ca nu ii absolva de vina pe faptasi, corect, dar treburile nu sunt binare, sunt mai complicate, si chiar si cand nu ai partea ta de vina, macar actioneaza ca si cum ai avea o parte din vina, tocmai ca sa previi necazul.

Or, logica feminina face sa le impinga spre "libertate" tocmai incalcand "regulile astea impuse de societatea patriarhala care le tin in frau". Cand i-am spus la o femeie alba (americana) pe facebook sa nu umble prin cartierul de cioroi m-a facut rasist. Ce sa zic? Proasta nu se invata niciodata, caci cazurile de jaf, viol si chiar crima abunda acolo. Intocmai, dupa Revolutia Franceza, o femeie se plimba in mijlocul strazii; cand a fost somata sa se dea la o parte ca trece trasura, ea striga ca e libertate, frate, fac ce vreau. Cand trenul calca si fute femeia concluzia ei este simpla: este din vina societatii, dar mai ales din cauza trasaturii ei autoritar masculine. Altii sunt de vina si, desigur, sunt barbati. 

Inca un record pentru incoerenta feminina: cazurile de "viol" in... familie. Pe acolo pe undeva, sunt femei, romance chiar, care cred in asa ceva, macar ca influenta este externa. Statul sa se bage in scandalurile domestice, sa vina politia, dupa cum pocneste cu pantoful femeia, si "sa faca dreptate" in propria casa, sa-l pedepseasca pe barbatul cel rau, si sa ii dea dreptate femeii. No comment - pentru ca intram in ideologii de mult apuse, din alea ce omorau sute de milioane de oameni si pe supravietuitori vatamandu-le sufletul si mintile.

Mentalitatea romaneasca

Romanii sunt urmasii grecilor si ai romanilor, cultura a sexului degradant, al simtului femeia ca proprietate al balcanicilor, suprapus cu trauma psihica a slavilor. Nu suntem nici, nici. Suntem de toate amestecate, dar desigur nu suntem deloc Vestici. 

In trecut cand o femeie singura se intalnea cu un barbat (sau mai multi) pe camp era o aruncare de ban sansa sa fie violata. Lucrurile sunt mentionate clar beletristic, de la romanul Descult de Zaharia Stancu, Ion a lui Liviu Rebreanu, Pacatele Slugerului de Rosetti, Moara cu Noroc a lui Slavici si cine isi mai poate inchipui cate, probabil marea lor majoritate, daca e vorba de realism si nu de romante ieftine. 

Bineinteles, romanca, inzestrata cu simtul "femeia ca proprietate", e constienta de valoarea ei comerciala, tine la ea, tine la "neprihanirea" ei, la fecioria ei. Discutia despre sex devine tabu; lumea se stramba, se incrunta, se dezgusta: ce? cu tine? Migratia pe scara valorilor merge inspre masini si toale de lux, inspre fotbalisti. Nu se discuta, negocierea este foarte, foarte grea. Taranul roman este badaran si neindemanatic in a convinge femeia, mai bine da un ban si merge la curve. La nici o aruncatura de bat, in zona maghiara, se vorbeste liber, se poate face curte, parintii nu se baga, toata lumea stie ca se face sex si se accepta lucrul acesta. Doar la romani discutia este traumatizanta, cea mai mare paguba este ca "am facut sex si nu am castigat nimic". 

Timpurile cand faceai sex contra o cina in oras si o floare au trecut in Romania. Au ramas undeva prin Vest, accentuate prin anii 80-90.

Biologia

Cand e vorba de evolutia naturala a lucrurilor, pot sa mentionez trei lucruri, care probabil nu se discuta niciodata. Noroc chior, pentru ca nu se bat cu logica feminina. 

  1. PPP - Papule perlate penile. Chestie ce oarecum mi-a umbrit adolescenta, socat fiind de ele, si mi-au impins dezvirginarea hat, tarziu, pe la inceputurile anilor 20. Teoria este urmatoarea: cu ele periezi afara sperma celorlalti ce au fost inaintea ta, ridicandu-ti sansele de a-ti transmite genele mai departe, caci ala e scopul principal. Uluitor este ca apar "ceilalti". Dublu uluitor este ca ei au fost primii; deci, ca barbat beta, ai evoluat inspre bine; dupa ce isi termina cei mai alfa decat tine treaba, o faci tu mai buna, stergand-o pe a lor. Celebrul caz cu fata violata de cei opt baieti sta dovada - caci barbatii alfa nu prea au nevoie sa violeze, ei fut cu toleranta, dar cei beta au nevoie de incurajare, se incurajeaza unul pe celalalt. Unul o tine de maini, celalalt o rezolva, apoi se schimba, altfel, cine stie, unul singur ar putea chiar sa o incaseze, daca femeie este mai solida.
  2. "terminam repede" - fata de Vest, rasa de oameni evoluati in frig, nu prea iti vine la indemana sa dai jos 6 toale de pe femeie; pana ce o violezi, ii vine fratele si taica-so si iese cu scandal. Nordicii, prin excelenta, au evoluat inspre un consimtamant (care e interpretat acum ca o moralitate) de bun acord. Sotul si sotia, langa focul de semineu. In cel mai "rau" caz, se fura nevasta pe fata, unde vine barbatul alfa si ii spune clar celuilalt, fara sa se omoare, ca e a lui. In schimb, in tot bazinul mediteranean, oameni bruneti, mici de statura, transformau fiecare tufis intr-un alcoov. Care e scopul? Pai, sa ai urmasi. Cea mai simpla logica spune ca cei care termina repede isi sporesc sansele; nu te prinde nimeni ca ai violat femeia, plus, daca nu vrea "sa stea", corvoada se face mai usor dat fiind ca e rapida. Dai de 10 de ori acolo si tu si e gata.
  3. scurgerile - si nu ma refer la sperma, ci la lichidul seminal, cand barbatul este excitat, iar femeia doctor la care am fost in vizita nu a stiut sa imi spuna despre ele. Ce sa faci? N-ai ce sa faci. Caci lichidul acela, care are ca scop umezirea vaginului, a aparut tocmai din cauza ca vaginul nu se umezea, caci era vorba de un viol. Dar n-ai ce sa ceri de la o biata studenta a unei scoli de medicina in care se invata nici acum o decada ca masturbarea excesiva la baieti "epuizeaza spermatozoizii" si... e posibil sa nu mai ai.

Ar fi mai multe de spus, insa nu toate sunt in legatura atat de profunda cu violul ca cele trei de sus. Ar fi, de exemplu, faptul ca avem cea mai mica marime a penisului din Europa - dar acest lucru se explica mai degraba cultural: in societatile unde barbatii isi aleg femeile, cum este la noi (zestrea, ogorul dat de socru, traditia targului de fete de la muntele Gaina), femeile se duc intr-acolo incat sa fie frumoase, dar barbatii tind sa fie mai mici de statura si mai mici in penis. La o aruncatura de bat, Ungaria si Austria, unde femeile si-au ales barbatii dupa ce au incercat cativa dinainte datorita dezinhibitiei lor sexuale, au ramas cu cei mai inalti si cei mai dotati. 

Dar aceste trei sunt legate strict cu violul, cu evolutia corpului barbatesc pentru a intretine violul, un mecanism evolutiv facut sa triseze, sa termine cursa inaintea celorlalti. Violul, scurtatura suprema, plus niste atuu-ri la indemana pentru el, ca sa elimini si pe ceilalti partasi. 

Undeva in arborele nostru genealogic avem un parinte ce a violat, un parinte violator, care ne-a transmis superputerile mentionate mai sus. Undeva avem si o bunica ce a fost violata, ce a stiut sa taca din gura, din rusine, ce a dat din cap posomorata si a continuat sa-si traiasca viata, transmitandu-si fricile fiicelor ei. Suntem urmasii violatorilor si suntem si noi capabili de viol, sau de "luarea cu japca", desigur, caci violul este departe de a fi facut de cineva strain si departe de a fi clar un viol.

Sfarsit

Sfarsitul dialogului, intr-adevar. Caci structurile impuse natural, repet, natural, care exista si in regnul animal, de exemplu, asa ca violul si autoritatea masculina, acum sunt distruse de propaganda si de ideologie, in favoarea banului. Acum 100 de ani femeile nu aveau drept de vot si nu le era permis accesul in societati "serioase", intelectuale. Si totul era foarte logic si de bun inteles. Si lumea mergea cum mergea. Insa acum, datorita puterii lor comerciale (o femeie intr-o hala de productie lucreaza la fel ca un barbat), lucrurile s-au egalat. Acum cuvantul lor are aceeasi insemnatate, sau este fortat sa aiba aceeasi valoare. Aportul lor, insa, in afara de cel real de asistenta (al barbatilor), se intrevede clar din orice dezbatere, chiar luata aleatoriu. In afara de "stiinte umaniste", care sunt povesti moralizatoare contra realitatii, un fel de Nancy Brown in biblioteca universitatii, este absolut zero aport, inclusiv in arta, chiar literatura. Interpretarea ubicua acum prin prisma progresista ma face sa inchid orice articol in care este vorba de o femeie. Din pacate... S-a luptat mult prea mult pentru drepturi ca niste catele turbate sa dea cu barosul in pamant, si totusi, o fac. Exemple absolut dementiale, cum e fata care "s-a trezit" noaptea la 5 ca e violata, dezbracata cu un baiat calare peste ea, in propria camera si propriul pat, arata derapajele societatii vestice, care nu sunt aceleasi cu cele romanesti.

Nu poti avea o lume dezvoltata, 1st world, fara o structura coerenta, stricta, rece, intocmai ca logica unui calculator, bazata doar pe cazuri particulare, fara un standard, si pe "declaratii" de sentimente opresiune. Mecanismele ce "tineau femeia in frau", tinandu-le acasa, imbracate in rochii si iesind in oras la cumparaturi doar in grup ca niste closti, le protejau de viol. In viziunea feministelor, societatea de azi e gresita pentru ca barbatii au impus reguli femeilor ca sa le apere de ei insisi. Pentru ca barbatul a observat ca el e mai tare fizic, asta e realitatea, biologia, si un barbat chiar neantrenat poate bate zob o femeie ce a facut box. Distrugerea acestor reguli, scopul feministelor si egalistelor, vor degenera in mai multe cazuri de viol, de fapt, acum sub numele de "sexual worker" (prostitutie legala), se vor intoarce ca o palma de barbat pe obraz, la fel cum transexualii, pentru care ele au protestat sa fie recunoscuti ca femei, le bat acum in orice sport. Statisticile sunt clare in ce priveste bolile mentale ale prostituatelor. Arata, chiar daca sunt estompate de media, si rezultatele acceptarii refugiatilor de razboi afgani in Suedia, unde femeile ce au protestat pentru ei au fost batute, violate sau chiar omorate. Iar in prezent se discuta la americani de introducerea draftului (recrutare obligatorie in caz de razboi) al tuturor, urmand ca femeile ce or sa moara de dizenterie si frig cu ranita in spinare sa dea vina... din nou pe barbati, in loc sa se bucure de egalitatea pentru care au protestat atat.

Dialogul asupra violului a luat sfarsit in momentul in care si-a deschis barbatul gura. 

De ce a spus piticigratis in articolul sau ca "noi suntem o specie violenta"? Cum adica? Si in raport cu cine, caci altfel catalogarea nu ar avea sens? Suntem mai violenti decat credem noi ca suntem de fapt. Iar povestile muieresti in care copiii se tin de mana, nu exista razboaie, nu se omoara oameni si cel care le fute este un burlac milionar care se indragosteste fara absolut niciun motiv de ele, "doar pentru ca este miercuri", nu ajuta deloc in orientarea in campul realitatii. De fapt, toate stiintele umaniste asta sunt: ansamblul de povesti fabuloase si fictive, contra argumentelor stiintifice, in care totul se termina cu bine. Si toate, repet, toate, sunt redactate de femei, chiar pe baza ideilor pornite de barbati. O discutie pertinenta ar fi asta: violul exista, este un fapt natural, o realitate, este vazut diferit in culturi diferite, de la lapidarea victimei in Orientul Mijlociu pana la asumarii vinei complete de catre barbat si intemnitarea lui in Vest, nu permite o judecata binara, este o situatie complexa, este ceva de nedorit si de evitat, aici aveti niste reguli de preventie si sfaturi. Nu este vorba doar de educatie, pentru ca nu poti sa educi cainele asa de usor sa se cace in tavita din casa cand el a trait milenii in stepa, nu este ceva ce se poate sterge cu totul intr-o viata de om, asa cum nu pot sa ma educ eu sa fut mai lung de 2 minute pana ce sa ma termin. Motivele mai sunt si social-economice, saracia, mizeria, rasa neagra, care are mai mult testosteron decat ceilalalti barbati.

Viitorul? Pai, amish, mennonitii, mormonii - societati patriarhale prin excelenta, care au imbratisat natura la un mod cuviincios, se vad a fi o treime din populatia Americii prin anii 2080. Sau poate chiar jumatate... Ceilalti, rebuturi umane, ratati si lefteri, prostiti de ideologii capitaliste sau neo-marxiste, au sfarsit in a se elimina singuri, lasand in urma apartamente luate in chirii pline de jucarii cu capul mare si jocuri video, si sute de tweets arhivate in care luptau pentru drepturile femeilor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu