sâmbătă, 23 martie 2019

Romanii sunt complet cretini

Romanii sunt vazuti ca fiind cretini de catre celelalte popoare, in special vestice. Francezii au declarat-o pe sleau de secole, fara nicio jena, ca si cum copilul autist al vecinului nu ar intelege ce zici cu glas tare de partea cealalalta a santului; nu ca si cum chiar ar conta copilul ala oricum. Orice roman cat de cat deschis la minte, si nu chiar cretin ca ceilalti, traitor de cativa ani in Vest, poate confirma asta. Alte sinonime ar fi "prost", "imbecil", "idiot". Un om cu care "nu se poate face nimic" - asta e o definitie cu conotatie financiara, or, in lumea anglo-saxona si/sau reformata, care e prin exceptie capitalista, un om inutil este un om cu care nu se poate lucra, nu se poate negocia, coopera. Nu produce bani. Dar sa nu mergem chiar asa de departe, in definitii cat mai exacte. 

Ceea ce e mai socant (sau nu, daca ne gandim a doua oara) este ca romanul are o parere chiar buna despre el si una mai proasta despre ceilalti. Dupa ce casca gura si ochii la minunile din Vest, adica lucruri simple ca un bloc mai inalt caruia lumea ii spune zgarie-nori sau institutii care chiar functioneaza, pe care neam de neamul lui de moldovean sau oltean carpit nu le-a vazut, inghite si clipeste de doua ori si declara intelectual si satisfacut: "ce prosti sunt englejii". 

"Nordicii sunt oameni reci."

"Germanii nu au umor ca noi."

"Englezii sunt urati."

"Chinezii nu sunt in stare de alteceva in afara de copiat."

Totusi, instinctual, miroase ceva. Ceva de culoare maro, dar la care, tot instinctual, toti se feresc sa ii spuna cacat. De-aia tuturora le e rusine sa ca sunt romani. De-aia le e greu sa declare asta si spun ca sunt altceva, numai romani nu. De-aia toti declara ca se considera (insert here the name of the country where they lived at least funf jahren si au obtinut passaporto de italiano vero), dar totusi iti explica istoria glorioasa a romanilor si cum ei nu erau fiestecine pe vremuri. De-aia tot timpul vorbesc de romani si cum "nu le e rusine ca sunt romani", asa cum ma injura "ne-moldovenii" cand bagam torpile despre sarantoci.

Si acum, in aceasta postare complet inutila, avem de-a face cu un exemplu mirabolant de inteligenta romaneasca. Un doctor, un neurolog, un savant de un renume international, Dumitru Constantin Dulcan, interviu la Digipedia Plus.


Asculti mai mult de 2 minute si simti ca te-ai indobitocit si tu instant. Trebuie sa scuturi capul de cateva ori sa iti revii si nu iti dai seama ce a fost, un vis urat sau realitate. Sau pentru ai trait intr-un univers paralel minutele acelea.

E ok. Lucrul se practica si prin Vest. Farmazoni, sarlatani, matracuci si aberanti, ba chiar si grupuri extremiste de dreapta, ca white-supremacists si KKK, sunt lasati la liber sa boscorodeasca, sub emblema "freedom of speech". Bineinteles ca la romani se face din pur cretinism, pentru ca romanii nu sunt un popor democratic cu valori europene, dar ma rog, rezultatul e acelasi.

Dar comentariile sunt uluitoare. U-lu-i-toare. Daca va intrebati unde sunt comentariile neaose gen "v-o dau la muie, voi chiar sunteti atat de retardati boilor?" este pentru ca nu sunt. Nu am facut cherry-picking aproape deloc, sunt toate in ordine pana in momentul cand m-am plictisit. Uitati-va la ei. Astia sunt gloata tarii. Astia sunt 80-90% din populatie. Uitati-va cum spun de aia care au dat "dislike" ca sunt prosti si se intreaba socati "doamne, ce se intampla cu oamenii astia ce nu cred adevarul suprem ce zice omul asta?!".

Sa ne trimită Universul tot mai multe asemenea spirite !!!!!!! Un adevarat OM ! Felicitări pentru implicarea, deschiderea dumneavoastra!

E o bucurie imensa sa fim romani si contemporani cu domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan. Ma bucur ca i am putut citi cartile si asculta interviurile. Sa ne traiti multi ani, in pace si armonie! Dr.Frangulea Valerica

Un om cu O mare!

Un adevarat OM!!! MULTUMIM ca existati!

Un interviu deosebit atat din partea reporterului cat si din partea apreciatul Pr Dr Dulcan care ne deschide o noua fereasta spre lumina adevarului in stiinta medicala precum si despre fizica cuantica ce trebuie cercetata in profunzimea ei, cu stima si respect !!!

 Un om adevarat si o capacitate!!!!!!Tot respectul si toata dragostea mea pentru acest spirit evoluat ce ni l-a dat Universul in aceasta viata!

ESETE UN OM SUPER ESTE DR CE LA 11 ANI MIA DESCOPERIT O BOALA CARE ALTI MEDICI NU STIAU CA ESTE !!

Admirabil. Felicitări şi multă recunoştinţă pentru domnul Dumitru Constantin Dulcan pentru că este român şi ne deschide şi nouă puterea de înţelegere, atitudinea faţă de noi şi de semenii noştri (cei ce trăiesc sau au trăit alături de noi). Nu pot spune decât vorba dânsului: "Cu consideraţie". Georgeta Violeta

Minunat !

Poate ca multi oameni pot fi doctori dar nu orice doctor poate fi OM.Deja stim cu totii ca exista doctori si oameni de afaceri. E trista realitate. De aceea cand ai sansa sa cunosti un doctor care este nu numai un adevarat profesionist, dar si un om minunat, te poti considera un om norocos!

Va multumesc ,mi-ati luminat viata

deosebit!

Profesore mulțumim ca existi, dar încotro ne indreptam?

Foarte interesant și captivant

MULTUMIM, D-LE PROFESOR CACI ORICE-AS SPUNE AR FI PREA PUTIN!

RESPECT SI ADMIRATIE - SANATATE SI ARMONIE

Minunat!!

GROZAV!!!!

CU ASEMENEA OM ,ROMAN ,ACEASTA TARA ERA DEPARTE ,MULTUMIM UNIVERSULUI CACI EXISTATI ,,,VA MULTUMIM ....

ESTE PENTRU MINE UN AL DOILEA TATA SI MAMA MAM NASCUT CU ACEST OM A DOUA OARA

Superb!In mod clar suntem in plina transformare, impreuna cu oameni ca si dumneavoastra vom reusi sa trecem de aceasta transformare cu bine! :) Multumim pentru exemplul propriu si pentru tot!

Sa trãiți 1000000 de ani, domnule Dulcan

Celulele noastre sunt nuclee de inteligenta

Un Roman care este mandru ca e Roman, o adevarata mandrie a tarii noastre, un roman care nu este corupt si vrea binele si evolutia umanitatii. Un mare OM!

Cat de minunat este dl.profesor ! Multumesc !

CE SE SPUNE IN ZONA MINUTULUI 14----17 AM TRAIT ASA CEVA AM VAZUT CA MAM SIMTIT BINE MI SA SPUS SA TRAG AER IM PIET SI AM SA REVIN SI AM TRECUT DE TOT ACUM INTELEG CE AM PATIT ATUNCI IN 1994

Da spune adevar ...va multumesc ...!

Sunt curios de ce au dat dislike 166 de oameni? Care ar fi motivul?

 Iertarea greselilor celorlalți si numai gândind pozitiv vom fi fericiti si sanatosi.Multumim domnule doctor!

Ma, da de ce mai porti ochelari?

Multumesc din suflet ca existați si ca pot invata si eu putin .RESPECT.DOAMNE AJUTA!

IN CHAINS OF IMAGES endearing him hoop dream

149 de degete in jos ? Doamne continui sa ma crucesc de ce se întâmpla cu oamenii

Realitatea obiectiva este diferita la fiecare deoarece depinde de capacitatea de constiinta a fiecarei persoane ca individ

De vazut;de revazut!

 Dul Dzeu își scoate slujitori din rindurile Medicilor a Inteleptilor e un lucru bun -vine Creatorul nostru ne scapă de suferinta Amin.

foarte mult ma bucura ce aud la dvs, ma umplu de bucurie și de speranța Cindy va ascult,deoarece acum știu unde este copilul meu care a plecat din aceasta lume la doar 22de ani mi se umple sufletul de bucurie și de speranța cind va ascult, Domnul sa va binecuvinteze.

ina de la atomic :)

MULȚUMESC !

A trantit si cateva prostii,dar mult mai multe lucruri valabile.

BUNA SEARA Cum poate fi ajutat un tinar de 25 ani dependent de droguri agresiv si care NUUUU vrea ajutor este deja psihotic Multumesc infinit ptr orice ajutor

Doamne ce Om!

Sunt "socat " ca inca mai sunt persoane inteligente in romania la ora actuala ,oricum pentru neavizati : daca nu (vreti sa ) credeti ce spune acest om deosebit ,nici nu ma mai mira . Respect deosebit pentru opera dumneavastra care nu face decat sa confirme muulte alte studii in domeniu si aici vorbesc de o elita nu de neica nimeni made in romania care-si da cu presupusu' ca ce a invatat el la fizica in clasa a 5 a e batut in cuie . E inca prea devreme sa vorbim in romania de multivers ,fotoni ,antifotoni si ......constiinta ,nemurire ,mai bine vorbim de bun simt (daca mai e ) !

Minunat! Cautam raspunsuri fix la intrebarile adresate de prezentatoare! Multumesc!

Deepak Chopra approves this video ! :))))))

Un deosebit respect pentru acest om.

Uluitor !

...

Am urmarit cu mult drag acest interviu, nu-mi ramane decat sa felicit reportera si D-lui Doctor care cu argumente stintifice va trezi la realitate multi alti Doctori si dealtfel pe multi dintre cei pasionati de pastile. Medicina Orientala a pastrat traditia iar acum, Occidentul va fi nevoit pentru salvarea omenirii sa re-integreze stiintific ceea ce s-a facut uitat dea-lungul acestor ani moderni...mii de multumiri !!!

Un om care este asa cum este acest om deosebit prin propria natura prisma nu poate crede ca altii pot fi rai,rău intenționați cu interese mârșave . Normal. Trebuie sa știi sa Cunoști sa ai de a face ca sa poți crede. Dansul dacă a avut de a face si a fost ocupat intens cu oameni si situații deosebite nu poate crede pt ca privește prin propria prisma. Sunt argeșeancă . Il văd pt a doua oară . Il iubesc. Cunoșteam informațiile realitatea cuantica multidimensionala dar iubesc acest om deosebit .
Toata viata m-am intrebat, de ce sunt atat de putini oameni demni si onorabili. Cu timpul a venit si raspunsul, pentru ca sunt foarte putini oameni liberi si pentru ca numai oamenii liberi inteleg necesitatea demnitatii si a onoarei. Iar singurul lucru care duce la libertate este intelepciunea. Toti bogatii tarii , in aroganta lor, si-ar dori sa fie si intelepti , numai ca, devii intelept iubind si respectand tot ce te inconjoara, asa ca ei raman numai niste smecheri. Pentru asta sunt atat de putini oameni liberi, demni si onorabili. Daca eram toti ca : dragnea, tariceanu, iordache, tudorel toader, cristoiu, codrin stefanescu, mircea badea, voiculescu, radulescu, nastase, iliescu, gadea, ciutacu, vosganian, ponta, andronescu , firea, serban nicolae, nicolicea , abraham …..etc. , Romania nu ar fi existat. Romania exista datorita unor oameni ca Dumitru Constantin Dulcan. Ma inclin cu tot respectul .

 Cam rar asa ceva dupa felul cum explică și aura pe care o are practic ii simt fiecare vibratie energie. Sunt mândru că sunt contemporan cu asemenea om Si INTELEGETIL OAMENI BUNI CA POATE ASA VA FI IN LUME IUBIRE DRAGOSTE.

159 de "saraci cu duhul" au dat dislike

Cine poate da dislike şi care ar putea fi motivul unui asemenea gest!?

buna seara cum pot lua legatura cu dumneavoastra,domn doctor am si eu o poveste .genul acesta. va rog

sailove saibaba un adevarat raspuns ,profund si complet pentru mintile inguste <3 !! AI PERFECTA DREPTATE MULTI AR TREBUI SA CITEASCA CE AI SCRIS ACOLO

Acum ati spus ca , constiinta se naste gandind frumos .... Deci cu ajutorul creierului iar in alta emisiune ati spus ca , constiinta nu se naste din creier

Cat de idiot trebuie sa fii sa dai dislike la dr Dulcan !!!

Ce inseamna sa vii in contact cu adevarul filosofic oriental ! A creat di persoana domnului DULCAN ( pentru noi romani ) , o constiinta spirituala cu un nivel inalt . Fara indoiala , va voi intilni dincolo ! Da . Fericirea trece prin suferinta ... ! Orice sentiment am nutri --face chimia propiului organism care are, sau face sa ai sanatate ori boala . Cu respect .

Doamnee ce om ce cate are de spus acest om si cate putem invata de la dumnealui ! Nimeni nu il promoveaza el ar merita sa conduca tara asta !

doresc sa stiu cu animalele ce se intampla in ce dimensiune se duc sun fiinte ca si noi dar nu au inteligenta umana




Dl. dr. Dulcan,aveti tot respectul si consideratie mea. Va cer scuze pentru urmatoarea afirmatie ,pe care o fac in contextul scandalului in care este implicat ilie nastase : avand in vedere ca sunteti general al armatei romane si faceti cinste uniformei militare, eu sunt foarte revoltat ca uniforma militara a ajuns tavalita in mizerie si pusa pe o primata ca ilie nastase. Greu de imaginat o mai mare ticalosie. Ganduri bune dl.gen.dr.D.C.Dulcan !
 La 1:43 e fix recensamantul celor care au creier . nu un burete de spalat vase..... eu am avut moarte clinca la 4 luni de la nastere si nu am spus nimanui si nici nu o sa spun...........................
Domnul Profesor toata cunostinta dumneavoastra se cheama trezire spirituala,..Dom Profesor Dulcan aveti curajul sa spuneti adevarului pe nume ,pe timpul lui ceausescu nu ati avut curaj sa spuneti ca exista Dumnezeu ,acum ma rog pt sufletul dumneavoastra sa primieasca curaj de la Dumnezeu si sa declare in locul energiei din univers ,sa spuneti ca energia care este in noi si in univers este de fapt Dumnezeu....
Cred că cei care au dat dislike chiar sunt bolnavi şi ar trebui să ne gândim pozitiv pentru ei astfel încât să-şi ia dislikeul! Haideți să facem un astfel de exercițiu!
... no comment. 

3 comentarii:

  1. Am ascultat câteva secunde pe la mijloc și vorbea de fizică cuantică. Nu intenționez să urmăresc tot clipul ca să-mi formez o opinie despre omul respectiv. Poate n-am prins eu două minute edificatoare, dar tu ai scris aici generalități. Cred că din 57 de minute puteai selecta câteva afirmații strigătoare la cer, pe care le puteai da drept mostre de prostie și care puteau fi apoi discutate în comentarii. Altfel, X e prost, uite aici un volum de 15 cărți scrise de el, conspectează-le dacă nu mă crezi și după aia mai vorbim, gen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Da, daca vorbesti de fizica cuantica si nu lucrezi in domeniu eu te cataloghez direct prost. Ma refer la vorbit oficial, in public samd. Intre timp, 98% dintre cei care vorbesc si scriu carti de fizica cuantica iti explica legatura dintre ea si succesul inter-personal, managementul stresului, existenta vietii dupa moarte, a paranormalului, ingerilor, Dumnezeu etc. Cam ceea ce face domnul in film. Pentru ca el asta spune. "Fizica cuantica a dovedit ca este ceva acolo paranormal".
      2. Nu inteleg ce spui si daca stai sa te gandesti bine cred ca nici tu nu stii ce vrei sa spui. Am scris generalitati? Am selectat cateva afirmatii strigatoare la cer? Bos, omul e doctor. E in calitate de om de stiinta acolo in interviu. Cand a fost ultima oara cand ai scos din context 2-3 fraze dintr-o carte de fizica, matematica sau medicina si au fost "strigatoare la cer"? Lucrurile in stiinta nu merg pe principiul ca "este ceva acolo deci exista Dumnezeu", pentru ca nu au nicio tangenta cu o asa deductie. Sunt mai mult observatii si ipoteze confirmate sau neinfirmate. Alb sau negru. Or, dobitocul ala zice tampenii pe toata perioada interviului. Repet din nou: nu e in calitate de ghicitor, pseudo-doctor holistico-alternativ, hippie sau vraci.
      3. Dar hai sa facem un experiment. Haide sa luam la intamplare 2 minute (sunt indeajuns sa te imbecileze). 27:27. Asa mi-a venit in minte acum. Hai sa vedem ce zice. Ideea incepe de la 25:53, ca sa intelegi de ce e vorba:
      - un baiat face cancer. si-a rezolvat toate "situatiile conflictuale, s-a concentrat pe ideea de sanatate, exista o IMAGERIE mentala in care formezi un model de sanatate al zonei respective, iar daca lucrul acesta il faci insistent, exista tehnici bine cunoscute..." te vindeci de cancer. Traducere: lucru asta e vechi de cand e lumea. Pseudo-stiinta. Ideea ca te poti vindeca prin "puterea mintii". Nu e nou in domeniu, el face gargara altora. Problema e ca medicina moderna nu functioneaza asa. Al doilea la mana e ca nu exita o "imagerie mentala" a sanatatii. Al treilea, nu exista tehnici bine cunoscute, cel putin, nu in medicina. In yoga, ritualuri tribale, poate. Iar asta nu te vindeca de cancer.
      26:01 - "exista un oncolog American Bernie Siegel, care a luat mai multi bolnavi de cancer in ultima faza" si i-a vindecat prin "imageria mentala". Doar 2 ore pe zi, coaie. Bernie Siegel e aici, iar orice titlu a cartilor lui ar trebui sa te puna pe fuga: http://berniesiegelmd.com/. Tilurile sunt: Daily Meditations for Optimal Health, Love, Animals & Miracles: Inspiring True Stories Celebrating the Healing Bond, Conversations with an Angel samd. Gen "daca esti fericit nu te poate rapune boala". Il gasesti si pe site-uri gen quackery alet: https://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/cancer.html, cat si pe wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Bernie_S._Siegel care spune "Siegel's theories concerning the purported benefits of psychosocial support therapy remain unproven" si ca "he has published no scientific study supporting these claims". Despre "studiile" sale wiki ne spune ca "later trials failed to show any significant beneficial effects.".

      Ștergere
    2. 27:10 Intervievatoarea pune o intrebare foarte buna. Ce ne facem cu copiii? Mai ales cu aia nascuti cu handicapuri? Se apropie foarte mult de intrebarea celor din tabara adversa. De ce nu functioneaza asta la amputari? Pai nu e tot o boala? Dar la sindromul Down? Dar la autist? Te vindeci doar "daca speri, nu urasti pe nimeni, esti mai calm"? Si el zice nonsalant: "exista un raspuns, dar nu stiu daca lumea e disponibila sa il accepte". Tine-te bine si pune centura.
      27:27 Copiii aceia AU ALES pentru "propria evolutie si a familiilor lor" handicapul. SI_AU ALES DESTINUL. Toti copiii aia handicapati de autism si Down e pentru ca EI SI-AU ALES ASTA. "Dar e greu sa ii explici la lume asta". Iar suportul stiintific este ireal: "toate marturiile oamenilor care au trecut prin moarte clinica
      28:42 [o amintire placuta] se inscrie in memoria ADN-ului, iar asta sterge din memoria ADN-ului boala.
      29:20: sfinte sisoie, termenul de imagerie mentala nu e inventat pe loc, ba era dinainte. Avem imagini cu cartea domnului unde a vomitat tot ce a citit din SUA - cartile sarlatanilor.
      29:27 - gata cele 2 minute.

      4. Intr-o lume normala domnul asta nu ar zbura din televeziune si din literatura, nu. Pentru ca ai dreptul la libertatea de exprimare. Ar zbura din medicina. Nici Bernie Siegel ala nu mai practica si chiar daca ar voi sa practice nu ar fi lasat. Si nu, nu iti trebuie 15 carti scrise de el si conspectate. Iti trebuie doar 2 minute.

      Ștergere