luni, 13 mai 2013

Cum sa te drogi.

ȘOCANT! Ce s-a întâmplat cu un grup de adolescenți români dupa ce au consumat droguri!

Pe fundalul muzicii clasice tinerii au început să facă curățenie prin casa într-o transă halucinantă, cerându-și scuze când se loveau accidental unul de celalalt și cedându-și politicos trecerea unul celuilalt. Apoi și-au sunat părinții și le-au mărturisit cu patos că îi iubesc și le-au promis să petreacă mai mult timp împreună.

Au izbucnit în lacrimi când și-au adus de-aminte că au picat la bac și s-au apucat să învețe împreună. Li s-a făcut foame și și-au făcut o salată. Au făcut sport pe bicicleta medicinală a mamei gazdei. Au consultat dexonline privitor la corectitudinea pluralului unui substantiv. Au căutat pe net job-uri, în ideea că și-ar putea ajuta părinții, revanșându-se pentru picarea bacului. Au vrut să doneze sânge, dar cum erau drogați au renunțat, mulțumindu-se în schimb să se înscrie ca voluntari la o acțiune ecologică de a planta copaci. Încet, încet, pe furiș, câte unul se strecura în dormitor pentru a răsfoi câte o carte. S-au prins unul pe celălalt și au izbucnit toleranți în hohote de râs afabile în timp ce se băteau pe spate.

Și-au amintit de colega lor, Monica, când aruncau cu felii de pâine după ea prin clasa râzând că e săracă și n-are ce mânca. Au făcut rapid o cheta și i-au cumpărat ciocolata și un buchet de crini albi. Pe drum, unul dintre tineri a declarat că florile nu țin de frig, și a intrat într-un london shop din apropiere, cumpărând o grămada de hăinuțe pentru frățiorul ei mai mic. Și o pereche de ghetuțe. Altul a găsit o cămășuță verde ce, după gusturile lui mult prea mărite din cauza drogului, a declarat că i-ar veni de minune Monicăi. Și nu se înșela.

Așa că s-au urcat în BMW-ul de ultimul tip al tatălui gazdei, care e comisar de poliție, și au pornit spre casa din caramidă veche a Monicăi.

Au pus Bethoven ca suflul tromboanelor și trompetelor electrice ale mașinii.

Dar, cum erau drogați, s-au izbit frontal de un camion ce venea din sens opus.

Timpul fiind încetinit, se putea observa cei patru tineri, cu ochii mari ingroziți și gurile încleștate, înconjurați de hăinuțe de copil și bucăți de flori care levitau încet în jurul lor, prin habitaclul mașinii, într-o lumină dogoritoare și metalică.

Impactul a fost abdominal, oprind suflul, scurt, incredibil de dureros și rece.

Și s-au trezit.

Și de atunci, nu mai consumă droguri nasoleanu ca ăsta. De atunci bagă doar ketamina, manele și Cabron, floarea soarelui, șaoarma și Libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu